Zamieszczone przez progressowy
huczenie przy skręcaniu
Zwiń
X
-
huczenie przy skręcaniu
No nie jestem tego pewny mialem szum i poradzili napewno nie jest im na reke wymieniac uszczelek ale jak powiesz ze w nowym aucie tego nie ma a masz na gwarancji to ci beda wymieniac az przestanie szumiec mi zaklejali silikonem czarnym to przy odbiorze zadalem panu jedno pytanie (czy w nowej skodzie jest tez klejone silikonem- oczywiscie pan odpowiedzial ze tak -to ja na to to moze podejdziemy do nowej skody i mi pan to pokaze )i juz wiecie jak bylo zaden serwis mi nie bedzie kleił silikone lub jakims innym klejem jak z fabryki auto wyjechalo bez klejenia zreszta jak bym chcial sobie upackac silikonem to sadze ze bym to zrobił lepiej ---u mnie najpierw kleja po 2 godziny i jeszcze raz a za trzecim to juz ida nowe elementy.w calosci uszczelki mialem wymieniane cztery razy ..........powiem wam tak gwarancja SZYBKO MIJA a pozniej koszta leca ......robertTagi: Brak
-
-
Ja wymieniłem tak jak ty i zrobiłem słownie 1000km i niestety łożysko w lewym kole znów było do wymiany nie wiadomo co było przyczyną tego powtórnego nawalenia łożyska ? Montowało ASO więc pojechałem do nich a oni bezpłatnie je wymienili w ramach gwarancji . Od tego czasu zrobiłem 50kkm i nic takiego się już nie pojawiło. :diabelski_usmiechZamieszczone przez harshbardzo mozliwe, tylko że w lipcu wymienialem łozyskaTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz